Mirri Creative

  Mirri Creative on vuonna 2015 perustettu yritys, joka tuottaa tapahtumia ja kustantaa kirjoja. Käytämme projekteissa laajaa ammattilasten verkostoamme ja valikoimme jokaiseen hankkeeseen siihen parhaiten sopivat tekijät.

Mirri Creative on tuottanut useita mittavia myynnillisiä designtapahtumia Helsingissä, mm. joulumarkkinat, pääsiäismarkkinat sekä Helsinki-päivän tapahtumat Teurastamolle.

Advisory board: designer Viivi Lehto-Peltomäki and illustrator Sanna Pelliccioni.

Mirri Creative is a Helsinki based company founded 2015. Mirri Creative produces events and publishes books. We have a broad network of talented experts that we are not afraid to use in out projects. 

FullSizeRender-73

Laura

Laura Rautkallio-Salminen on kulttuurialan ammattilainen, jolla on vahva viestinnän ja tuottajan työkokemus. Laura on koulutukseltaan muotoilija ja tiedottaja, työn kautta oppinut tuottaja. Laura on Mirri Creativen sydän ja luotsaa yritystä toimitusjohtajan roolissa.

Lauralla on laaja kokemus kulttuurituotannon töistä. Runsaat kolme vuotta hän toimi Annantalon taidekeskuksessa lasten- ja nuortenkulttuurituottajana vastaten World Design Capital-hankkeiden tuotannollisista tehtävistä. Tämän lisäksi hän toimi valtakunnallisen lastenkulttuuriverkosto Taikalampun koordinointitehtävissä sekä verkoston rahoittamien hankkeiden tuottamis- ja kehittämistyön parissa. Kulttuurituottajan työ Annantalossa oli monipuolista sisältäen mm. viestintää, tekstin tuottamista erilaisiin painotuotteisiin, näyttelysuunnittelua, erilaisten seminaarien sekä koulutustilaisuuksien järjestämistä, sisällönsuunnittelua ja -tuottamista sekä yhteydenpitoa erilaisiin sidosryhmiin ja yhteistyökumppaneihin. Viestinnän työtehtäviä Laura on tehnyt Kulttuuritehdas Korjaamolla.

Lastenkirjallisuusasioiden pariin Laura sukelsi jo Annantalossa, mutta myös Pro Lastenkirjallisuus – Pro Barnlitteraturen ry:n Tarinoiden puisto- hankkeen tuottajana. Työ käsitti laajan näyttelykokonaisuuden hallintaa ja koordinointia sekä laajan ohjelmallisen sisällön suunnittelua ja toteutusta. Tarinoiden puisto- hankkeen kautta syntynyt kattava lastenkirjailijoiden ja -kuvittajien yhteistyöverkosto on kivijalka Mirri Creativen toiminnassa.

Laura valmistui Taideteollisesta korkeakoulusta muotoilijaksi (TaM) vuonna 2000 pääaineena käsi- ja taideteollinen muotoilu. Taikin opintoja edelsivät koru – ja esinemuotoilun opinnot Lahden muotoiluinstituutissa (Amk). Tiedottajan opinnot hän suoritti Markkinointi-instituutissa. Vuonna 2000 Rautkallio-Salminen suoritti Helsingin kauppakorkeakoulun Pienyrityskeskuksen Akateemisen pienyrittäjätutkinnon Elementum osan.


Loading