Mirri Creative tapahtumatuottajana

 

Mirri Creative tuottaa tapahtumasi. Suunnittelemme sisällön ja toteutamme sen tai mahdollistamme tapahtumasi valmiiden ideoiden pohjalta. Isosti tai pienesti, kuinka haluat!

Tapahtumatuotannon referenssejä mm. Teurastamon joulu- ja pääsiäismarkkinat, Helsinki-päivän katusoittotapahtuma sekä illallistapahtuma Gogigui! Social Dining with Korean Twist 고기구이! ravintola Kellohallissa. Lastenkulttuuria työpajojen muodossa Habitare-messuille 2016, tuotantokoordinaattorina lasten ja nuorten Suuri Lukuseikkailu-hankkeessa sekä lasten synttärikonseptien tuotantoa Kirjaverstaalle. B2B-tapatumatuotantoa Luovi Productionsille 2017.

Ketterä yritys Mirri Creative löytyy Teurastamolta. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Laura Rautkallio-Salminen, laura@mirricreative.com / +358 40 778 4906